Over mij

“Vruchteloos zoeken in webshops en winkels”

Een kinderfeest vol belevenissen in één thema of kleur. Als jonge mama wil ik mijn kinderen Sander en Eline elke verjaardag verrassen met een spetterend en uniek feest. Daarbij laat ik telkens een centraal thema of een bepaalde kleur in het hele feest terugkomen.

Vroeger kostte het me altijd heel veel frustraties om mijn creatieve ideeën om te zetten in de praktijk. Pas na urenlang zoeken op verschillende webshops en bezoekjes aan meerdere winkels, had ik alle passende feestbenodigdheden bij elkaar gesprokkeld. Ook het verzinnen van spelletjes en wedstrijden binnen dit thema vergde bijzonder veel tijd.

Dat moet anders kunnen, zo dacht ik. Ik speelde al meerdere jaren met dit idee, waarna ik besliste om er volledig voor te gaan. De figuurtjes Sam & Elly vormen de rode draad doorheen mijn zorgvuldig uitgewerkte thema- en feestkoffers. Het verhuren van deze verjaardagskoffers vul ik aan met bijpassende feestbenodigdheden.

Ouders die een verjaardagsfeest, babyborrel, lente- of communiefeest, … in één thema of kleur willen uitwerken, vinden nu eenvoudig op één plek alles wat ze nodig hebben. Geen frustraties en onnodig tijdverlies meer. Laat het kinderfeestje maar beginnen!”

Inge
Jonge mama van Sander en Eline